Na een zomerstop van zo'n 3 maanden start op maandag 4 september het nieuwe seizoen weer, vol met activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking.

Op maandag 4 september 2017 start het seizoen 2017-2018 met de eerste CLUB!, een avond waarin van alles en nog wat kan en waar spelletjes, muziek en computers centraal staan. Gedurende het seizoen zullen op deze avond ook de bingo en playbackshow gehouden worden, houd hiervoor de agenda in de gaten.  CLUB! is elke week (behalve feestdagen) lees hier verder over CLUB!

De eerste creaclub is op woensdag 6 september is de eerste Creaclub, waarin creativiteit centraal staat. Tekenen, kaarten maken, gips beschilderen, alles kan! Op deze avond kan ook gebruikt worden gemaakt van de computers. De creaclub is ook bijna elke week, lees verder over de creaclub.

Om de week is er een sportclub in sportcentrum De Polderpoort, waar gefitnessed, gevoetbald kan worden en nog veel meer. De eerste keer is vrijdag 8 september. Lees meer over KansPus Sportief.

 

 

Agenda

Onze Partners

Open Donaties

 x 

Winkelwagen is leeg

Begeleiding

Wil je mee helpen? Wil je iets doen voor mensen met een beperking?

Word vrijwilliger!

Donateurs & Sponsors

Om activiteiten mogelijk te maken is geld nodig. Steun ons met een bijdrage!

Maak gebruik van ons contactformulier of doneer direct

Contactformulier

Doneren

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Inschrijven:
Please wait

Facebook