KansPlus Nieuwe Waterweg organiseert heel veel vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking.
Dit kunnen ze alleen dankzij vele vrijwilligers, die de avond begeleiden.

Mensen met een beperking zijn vaak op zoek naar wat extra persoonlijke aandacht. Mensen die met ze praten, die ze helpen als ze hulp nodig hebben. Dit maakt dit vrijwilligerswerk zo leuk.

Heb je interesse?

 

Vacatures:

CLUB!

Op maandagavond is er een soos / CLUB! avond. Op deze avond is je taak om te helpen bij spelletjes (sjoelen, darts, tafelvoetbal, of bordspellen),  ondersteuning bieden bij de computers (ze op weg helpen als iets niet lukt). Ook wordt er gekleurd, muziek gedraaid. CLUB! is bijna elke maandagavond van 19:00 uur tot 21:00. Meer informatie over CLUB!

 

Creaclub

Op woensdagavond is er een creaclub. Centraal staan dus allerlei creatieve dingen. Er worden veel wenskaarten gemaakt, maar ook geregeld speciale dingen van cupcakes versieren tot kerststukje maken. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. Heb je creatieve ideeen?  Meld je dan snel aan! Meer informatie over de Creaclub.

 

Sporten

Elke 14 dagen wordt er op vrijdagavond in sportcentrum De Polderpoort een sportavond georganiseerd. Er wordt gevoetbald en andere balspellen, of men is druk bezig in de fitness ruimte. Wil je helpen?
Meer informatie over KansPlus Sportief

 

Speciale evenementen

Een aantal keer per jaar houden we ook speciale activiteiten. Kerstsstukje maken, bezoek aan evenementen, bowlen, bioscoopbezoek, bezoek aan voetbalwedstrijden. Dit zijn dus geen vaste activiteiten, maar het zijn wel activiteiten waar we extra vrijwilligers voor nodig hebben. Zeker als je beperkte tijd beschikbaar hebt, is dit een goede optie om toch ons te kunnen helpen. Meld je aan!

 

Naast al deze vacatures zijn er nog veel meer vacatures. Lees verder en kijk of je ons organisatorisch wat meer kan helpen.


Agenda

Onze Partners

Nieuws over KansPlus

Op zoek naar vrijetijdsbesteding voor mensen met een beperking?

  Kom op donderdag 18 oktober naar een gratis infoavond over vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking.
 Heb je vragen over dit onderwerp: geef je nu op!

 

 

 

Lees meer...

KansPlus Nieuwe Waterweg, speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking

kansplus18Indien er een wedstrijd uitgeschreven wordt naar de onbekendste vereniging van onze regio, dan zou KansPlus Nieuwe Waterweg hoge ogen gooien. Deze vereniging bestaat al vanaf 1954 en organiseert diverse vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking, zoals creatieve activiteiten, dansen en sporten.

Lees meer...

KansPlus op countryfeest

Op zaterdag 23 januari bezocht een groep het grote countryfeest in Den Bosch.

Lees meer...

Carnaval in de Voggel

 Vrijdag 29 januari 2016 was het jaarlijkse carnaval in de Voggel!

Lees meer...

Begeleiding

Wil je mee helpen? Wil je iets doen voor mensen met een beperking?

Word vrijwilliger!

Donateurs & Sponsors

Om activiteiten mogelijk te maken is geld nodig. Steun ons met een bijdrage!

Maak gebruik van ons contactformulier of doneer direct

Contactformulier

Doneren

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Inschrijven:
Please wait

Facebook