Op 17 november was de speciale Toekomstsessie van KansPlus Nieuwe Waterweg. Deze avond werd gepresenteerd door Marco van Opijnen, die veel ervaring heeft met het coachen van bedrijven.

Op de avond werd ook onze nieuwe naam officieel gepresenteerd: KansPlus Nieuwe Waterweg. Deze nieuwe afdeling van KansPlus bestaat uit de leden van afdelingen Schiedam en Vlaardingen. Onder de nieuwe afdeling Nieuwe Waterweg vallen alle gemeentes rond de Nieuwe Waterweg, behalve Rotterdam.

Een belangrijk onderdeel was het benoemen van verbeterpunten voor de vereniging. Een hele waslijst aan dingen werd genoemd. Sommige makkelijker te realiseren als anderen.

Op het einde van de avond is de vraag gesteld hoe we de vereniging in de lucht kunnen houden en vooral hoe we de verbeterpunten kunnen uitvoeren. Wie kende iemand iemand? Wie had ideeen om deze mensen te vinden. Helaas was er niet 1-2-3 een antwoord op deze lastige vraag.

Hoe dan ook heeft de toekomstsessie laten zien dat we met zijn allen aan onze vereniging moeten werken, waarbij we ook zagen dat we allemaal met bepaalde doelen en verwachtingen betrokken zijn bij de vereniging. Of we nu vrijwilliger, lid, of bestuurslid zijn. We werken allemaal vrijwillig aan hetzelfde doel!

Download hieronder een kort verslag over deze avond.

Heb je vragen over de toekomstsessie, of ken je mensen die ons ergens mee zouden kunnen helpen: Neem dan zeker contact met ons op.
Wij willen iedereen die aanwezig was hartelijk danken voor zijn of haar komst!
Bijlagen:
Bewaar het bestand Meeting 17 november 2016.pdfVerslag Toekomstsessie[ ]???377 kB

Agenda

Onze Partners

Nieuws over KansPlus

Collecte HandicapNL 2018

Campagnebeeld 300Komende maandag begint de jaarlijkse collecte van Handicap NL weer! Vrijwilligers en supporters van KansPlus Nieuwe Waterweg helpen ook dit jaar weer mee met de collecte.

Lees meer...

Op zoek naar vrijetijdsbesteding voor mensen met een beperking?

  Kom op donderdag 18 oktober naar een gratis infoavond over vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking.
 Heb je vragen over dit onderwerp: geef je nu op!

 

 

 

Lees meer...

KansPlus Nieuwe Waterweg, speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking

kansplus18Indien er een wedstrijd uitgeschreven wordt naar de onbekendste vereniging van onze regio, dan zou KansPlus Nieuwe Waterweg hoge ogen gooien. Deze vereniging bestaat al vanaf 1954 en organiseert diverse vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking, zoals creatieve activiteiten, dansen en sporten.

Lees meer...

KansPlus op countryfeest

Op zaterdag 23 januari bezocht een groep het grote countryfeest in Den Bosch.

Lees meer...

Carnaval in de Voggel

 Vrijdag 29 januari 2016 was het jaarlijkse carnaval in de Voggel!

Lees meer...

Begeleiding

Wil je mee helpen? Wil je iets doen voor mensen met een beperking?

Word vrijwilliger!

Donateurs & Sponsors

Om activiteiten mogelijk te maken is geld nodig. Steun ons met een bijdrage!

Maak gebruik van ons contactformulier of doneer direct

Contactformulier

Doneren

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Inschrijven:
Please wait

Facebook