Suzanne
Positie:
Algemeen bestuurslid
Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.
Overige gegevens:

Hallo! 

Mijn naam is Suzanne Hoogland en sinds 2010 vrijwilliger bij Kansplus Vlaardingen. In het begin ben ik bij verschillende activiteiten betrokken geweest en later door drukte door oa. mijn werk vooral betrokken geweest bij het sporten in Polderpoort.

Sinds 2014 ben ik onderdeel van het bestuur. Hiervoor ben ik op de achtergrond betrokken bij Kansplus en voer ik verschillende taken uit. 

Ik vind het belangrijk dat wij als vereniging plezierige vrijetijdsbesteding kunnen blijven bieden aan mensen met een verstandelijke beperking. Ik zit in het bestuur om hier een bijdrage aan te leveren.

Mocht u contact met mij op willen nemen kunt u mij een berichtje sturen. Ik zal deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

Agenda

Onze Partners

Nieuws over KansPlus

Sinterklaasfeest 2017

sinterklaasOp maandag 27 november was het groote sinterklaasfeest van KansPlus Nieuwe Waterweg. Sinterklaas had dit jaar een groot arsenaal pieten mee genomen!

Meer foto's zie je als je verder leest!

 

Lees meer...

Nieuw seizoen start 4 september

kansplus18 Op maandag 4 september 2017 start het seizoen 2017-2018 met de eerste CLUB!. Op woensdag 6 september is de eerste Creaclub. Kom allemaal!

Lees meer...

KansPlus Nieuwe Waterweg, speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking

kansplus18Indien er een wedstrijd uitgeschreven wordt naar de onbekendste vereniging van onze regio, dan zou KansPlus Nieuwe Waterweg hoge ogen gooien. Deze vereniging bestaat al vanaf 1954 en organiseert diverse vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking, zoals creatieve activiteiten, dansen en sporten.

Lees meer...

KansPlus poster op De Voggel

  In ons clubgebouw zijn een tweetal banners opgehangen, waarmee mkansplus banner600en van buiten ons clubhuis makkelijker kan herkennen.

KansPlus op countryfeest

Op zaterdag 23 januari bezocht een groep het grote countryfeest in Den Bosch.

Lees meer...

Begeleiding

Wil je mee helpen? Wil je iets doen voor mensen met een beperking?

Word vrijwilliger!

Donateurs & Sponsors

Om activiteiten mogelijk te maken is geld nodig. Steun ons met een bijdrage!

Maak gebruik van ons contactformulier of doneer direct

Contactformulier

Doneren

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Inschrijven:
Please wait

Facebook