In  het leven van mensen met een beperking wordt veel geregeld, speciale scholen, zorg aan huis, speciale woonvormen, dagbesteding. Dit zijn belangrijke onderwerpen, natuurlijk.

Net als 'normale' mensen hebben ook mensen met een beperking behoefte aan hobby's, aan contact hebben met vrienden, aan vrienden maken. Behoefte aan leuke dingen doen in hun vrije tijd!

Dit is waarom KansPlus en Meet the Parents op 18 oktober een infoavond houden voor ouders en familie van mensen met een verstandelijke beperking. De rode draad tijdens deze avond is dus vrijetijdsbesteding voor mensen met een beperking.

Aan bod komen de vrijetijdsactiviteiten die KansPlus in deze regio aanbiedt. Welke andere activiteiten zijn er. Maar ook is kennis aanwezig over  andere vrijetijdsbesteding, zoals informatie over sportverenigingen. Er zullen ook mensen van MEE aanwezig, die meer informatie over dit onderwerp kunnen geven. Tijdens de avond is ruimte om veel vragen over dit onderwerp te stellen, je mag deze vragen natuurlijk al op voorhand per e-mail stellen!

KansPlus en Meet the Parents zijn ook beide gericht op het onderlinge contact tussen betrokkenen rond iemand met een beperking. Tijdens de avond zal er ook wat aandacht aan dit onderwerp geschonken worden.

Kom dus zeker naar deze vooral ook gezellige, maar toch ook interessante informatieavond! Inschrijven kan door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KansPlus

KansPlus is de grootste belangenvereniging voor mensen met een verstandelijke beperking van Nederland. KansPlus kan leden helpen bij problemen en vragen over de zorg.
De vereniging heeft afdelingen in het hele land, waaronder de afdeling KansPlusNieuwe Waterweg.  In deze regio organiseert het wekelijks diverse vrijetijdsactiviteiten, namelijk een (soos)CLUB!, Creaclub, dansavond en een sportavond. Plezier een gezelligheid staan voorop, zowel voor de bezoekers als de vrijwilligers!

Meet the Parents

Meet the Parents is een stichting voor ouders en verzorgers van zorgintensieve kinderen en jong volwassen, maar ook voor andere mensen die affiniteit met deze doelgroep hebben, zoals begeleiders. Meer informatie is te vinden op hun website www.meettheparents.net.

 

Wat: Vrijetijdsbesteding voor mensen met een beperking
Wie: KansPlus Nieuwe Waterweg & Meet the Parents
Wanneer: Donderdag 18 oktober 2018
Hoe laat: van 19:30 - 21:30 uur
Waar: Clubhuis De Voggel - Broekweg 82 - 3131 HE Vlaardingen

Inschrijven via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijlagen:
Bewaar het bestand Flyer A5 Informatieavond KP en MTP_v20180919.pdfflyer infoavond vrijetijd[ ]???1469 kB

Agenda

Onze Partners

Open Donaties

 x 

Winkelwagen is leeg

Begeleiding

Wil je mee helpen? Wil je iets doen voor mensen met een beperking?

Word vrijwilliger!

Donateurs & Sponsors

Om activiteiten mogelijk te maken is geld nodig. Steun ons met een bijdrage!

Maak gebruik van ons contactformulier of doneer direct

Contactformulier

Doneren

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Inschrijven:
Please wait

Facebook