Afgelopen december 2018 werd de jaarlijkse kerstmarkt van de Bethelkerk gehouden, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Dit jaar was dat KansPlus. Inmiddels hebben wij een heel mooi bedrag ontvangen. Wij zijn de Bethelkerk hier enorm dankbaar voor

Elk jaar houdt de Bethelkerk in Vlaardingen Ambacht een kerstmarkt, waarbij de opbrengst naar een goed doel gaat. Dit jaar was KansPlus uitgekozen!
Na afloop van de gezellige kerstmarkt kreeg Cobi Brouwer, vrijwilliger van KansPlus, een cheque overhandigd met de opbrengt. Een voor KansPlus zeer grote bijdrage, waar wij enorm door verrast zijn. Ook kregen wij van een mevrouw de opbrengst van de eigengemaakte jam en daarnaast nog een aantal donaties van mensen die ook ons doel wilden steunen.


KansPlus organiseert diverse vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Zo is er een dansclub, sportavond, creaavond en een algemene soosavond. Dit alles wordt volledig door vrijwilligers begeleid. Kom gerust eens een kijkje nemen!

Wij willen alle vrijwilligers en bezoekers van de kerstmarkt Bethelkerk heel erg bedanken voor hun inzet en voor de enorm grote bijdrage! In de komende maanden zullen wij een mooie bestemming voor de bijdrage kiezen. Zodra wij deze gevonden hebben laten wij u weten wat er met het geld gedaan is.
Onze hartelijke dank namens het bestuur, onze vrijwilligers en bovenal onze bezoekers van de diverse clubs!

 

 

 

www.ambachtoost.nl/

Wij wensen de mensen van de Bethelkerk veel succes bij de organisatie en hopen natuurlijk extra dat het een groot succes wordt!

Agenda

Onze Partners

Open Donaties

 x 

Winkelwagen is leeg

Begeleiding

Wil je mee helpen? Wil je iets doen voor mensen met een beperking?

Word vrijwilliger!

Donateurs & Sponsors

Om activiteiten mogelijk te maken is geld nodig. Steun ons met een bijdrage!

Maak gebruik van ons contactformulier of doneer direct

Contactformulier

Doneren

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Inschrijven:
Please wait

Facebook