De kogel is door de kerk. We gaan verhuizen.
Per voorjaar 2021 gaan we onze activiteiten voortzetten in het nieuwe gebouw van de Maurits-Viool Groep van de Scouting Vlaardingen

 

 

Covid-19 crisis

De COVID-19 uitbraak zorgt ervoor dat wij al sinds maart geen activiteiten hebben. Wij denken dat dit tot na de winter moeilijk zal blijven, want Covid is er nog steeds en er is nog geen vaccin. Kortom: we hebben een leegstaand gebouw, waar we wel gewoon huur voor moeten betalen. Dat is waarom wij nu al per eind september 2020 de huur opzeggen.

 

 

Vertrek uit de Voggel

Clubhuis De Voggel

Na 36 jaar zullen wij ons vertrouwde clubhuis De Voggel gaan verlaten. Ons eigen clubgebouw, waar we samen heel veel hebben beleefd.
In 1984 kregen wij de sleutel van het pand dat ervoor nog gebruikt is als politiebureau.

Het blijft een bijzondere tijd, maar de laatste jaren waren ook wel lastig gezien er veel gebreken aan het gebouw waren.

 

 

Nieuwe locatie: ScoutingOp dit moment wordt er in de Broekpolder naast de 'wokkelbrug' een volledig nieuwe locatie gebouwd voor de Scouting Vlaardingen. Op het terrein komen 4 nieuwe huizen, midden in de natuur.

Het terrein ligt tegenover het Klauterwoud en ook schuin tegenover De Polderpoort, waar wij al jaren KansPlus Sportief draaien.

Het huis dichtst bij de brug, wordt het Hopman Smelik Huis van de Maurits-Viool groep.  In dit huis komen diverse ruimtes, waaronder een algemene ruimte die wij voor 5 avonden in de twee weken gaan huren.
Wij kunnen hiermee dus onze activiteiten blijven voortzetten: De Maandag CLUB!, de woensdag Creaclub en het countrydansen op vrijdag .  En het mooie is dat De Polderpoort waar KansPlus Sportief sport schuin tegenover dit gebouw ligt.  Kortom alles dicht bij elkaar!

 

 

Hulp nodig

Dit zal voor veel werk zorgen de komende weken. We hebben nog een kleine uitloop richting oktober, maar als we voor eind september weg zijn, dan scheelt het ons een maand huurkosten.
Help je mee?
Geef je op in de whatsapp-groep of bel even een van de vrijwilligers (Edwin: 0648017603 - Annie: 0629025695 - Anne-marie: 06-39194003).

 

 

Heb je nog vragen?

Lees allereerst FAQ over de verhuizing!

Agenda

Onze Partners

Open Donaties

 x 

Winkelwagen is leeg

Begeleiding

Wil je mee helpen? Wil je iets doen voor mensen met een beperking?

Word vrijwilliger!

Donateurs & Sponsors

Om activiteiten mogelijk te maken is geld nodig. Steun ons met een bijdrage!

Maak gebruik van ons contactformulier of doneer direct

Contactformulier

Doneren

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Inschrijven:
Please wait

Facebook