Op 17 november was de speciale Toekomstsessie van KansPlus Nieuwe Waterweg. Deze avond werd gepresenteerd door Marco van Opijnen, die veel ervaring heeft met het coachen van bedrijven.

Op de avond werd ook onze nieuwe naam officieel gepresenteerd: KansPlus Nieuwe Waterweg. Deze nieuwe afdeling van KansPlus bestaat uit de leden van afdelingen Schiedam en Vlaardingen. Onder de nieuwe afdeling Nieuwe Waterweg vallen alle gemeentes rond de Nieuwe Waterweg, behalve Rotterdam.

Een belangrijk onderdeel was het benoemen van verbeterpunten voor de vereniging. Een hele waslijst aan dingen werd genoemd. Sommige makkelijker te realiseren als anderen.

Op het einde van de avond is de vraag gesteld hoe we de vereniging in de lucht kunnen houden en vooral hoe we de verbeterpunten kunnen uitvoeren. Wie kende iemand iemand? Wie had ideeen om deze mensen te vinden. Helaas was er niet 1-2-3 een antwoord op deze lastige vraag.

Hoe dan ook heeft de toekomstsessie laten zien dat we met zijn allen aan onze vereniging moeten werken, waarbij we ook zagen dat we allemaal met bepaalde doelen en verwachtingen betrokken zijn bij de vereniging. Of we nu vrijwilliger, lid, of bestuurslid zijn. We werken allemaal vrijwillig aan hetzelfde doel!

Download hieronder een kort verslag over deze avond.

Heb je vragen over de toekomstsessie, of ken je mensen die ons ergens mee zouden kunnen helpen: Neem dan zeker contact met ons op.
Wij willen iedereen die aanwezig was hartelijk danken voor zijn of haar komst!
Bijlagen:
Bewaar het bestand Meeting 17 november 2016.pdfVerslag Toekomstsessie[ ]???377 kB

Agenda

Onze Partners

Open Donaties

 x 

Winkelwagen is leeg

Begeleiding

Wil je mee helpen? Wil je iets doen voor mensen met een beperking?

Word vrijwilliger!

Donateurs & Sponsors

Om activiteiten mogelijk te maken is geld nodig. Steun ons met een bijdrage!

Maak gebruik van ons contactformulier of doneer direct

Contactformulier

Doneren

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Inschrijven:
Please wait

Facebook